Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSTURISM

Prin serviciile turistice variate pe care le punem la dispozitia dumneavoastra, ne adresam unui spectru foarte larg de clienti.

Astfel, va putem oferii programe turistice externe sau in Romania organizate cu ghid insotitor, sejururi cu transport inclus, vacante de vis pe cele mai insorite plaje , sau strainatate , precum si calatorii de neuitat pe marile si oceanele Lumii cu Princess Cruises, Royal Carabbean, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line.

Venim in intampinarea companiilor, precum si a persoanelor care doresc sa se deplaseze in interes personal, cu servicii profesionale si rapide privind rezervarile hoteliere externe si , transferuri sau inchirieri de mijloace de transport cu sofer, de la autocare si microbuze pana la van-uri si autoturisme .

La cerere, in afara destinatiilor prezentate, va asiguram petrecerea unui sejur minunat in orice colt al Lumii pe care il solicitati prin pachetele turistice ale touroperatorilor internationali: TUI, Thomas Cook, Meier's Weltreisen, Club Med, DerTour.OFERTE SPECIALE TURISM

OFERTA SPECIALA 2013 - Tabere spirituale organizate la Centrele energetice din Romania

  

OFERTA SPECIALA DE TRANSPORT:

In perioada 01 ianuarie 2013- 31 martie 2013 agentia noastra va ofera, la tarife promotionale, servicii de transport cu sofer:

Transfer Bucuresti - Sinaia sau Sinaia - Bucuresti:

130 euro / sens / autoturism pentru 1 - 3 persoane;

150 euro / sens / van pentru 4 -7 persoane;

190 euro / sens / microbuz pentru 8 - 16 persoane.