Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSTRANSFERURI HOTEL - AEROPORT - ORASE

Va stam la dispozitie pentru acest tip de serviciu cu un parc foarte diversificat de masini atat din punct de vedere al marcilor cat si al categoriilor de mijloace de transport, precum si cu soferi experimentati, cunoscatori a unei limbi de circulatie internationala.

 

Serviciul de inchirieri autoturisme, inchirieri microbuze, inchirieri autocare, inchirieri van va ofera si transportul de la Hotel catre Aeroport sau de la Aeroport la Hotel, de asemenea va oferim posibilitatea transportului dintr-o locatie in alta in acelasi oras, catre orase diferite sau intr-o alta localitate din alta tara.

 

Ne evidentiem si ne situam in topul firmelor de transport VIP, turistic si business datorita confortului si sigurantei oferite de masinile noastre, profesionalismului si conduitei exemplare a conducatorilor auto, precum si datorita promptitudinii cu care raspundem solicitarilor, fiind printre putinele companii care isi ofera serviciile in orice moment, indiferent de ora.

OFERTA SPECIALA TRANSPORT  2013 

Tarife promotionale pentru serviciile de transport persoane:

- inchirieri microbuze

- inchirieri autocare

- inchirieri van-uri si autoturisme cu sofer

- transfer ( aeroport / gara / hotel )

Pentru mai multe detalii vizitati paginile:

http://www.interad.ro/inchiriere-transport.html

http://www.interad-microbuze.ro/inchirieri-microbuze.html

http://www.interad-autocare.ro/

http://www.interad-rentacar.ro/inchirieri-masini-cu-sofer.html

http://www.interad-transferuri.ro/transfer-romania.html

 

SERVICIUL TRANSFER

Serviciul de transfer presupune transportul de la aeroport sau alta locatie din Romania sau strainatate catre destinatia pe care o doriti, fara ca masina si soferul, dupa ajungerea la punctul de debarcare, sa mai ramana la dispozitia clientului.

Daca se doreste ca mijlocul de transport sa ramana la dispozitie, acest lucru este posibil daca apelati la serviciului de inchirieri masini, inchirieri microbuze, inchirieri autocare, inchirieri van -uri.

Transferurile pot fii atat interne cat si din Romania catre alte orase din strainatate sau invers.

Oferta noastra foarte variata de la autovehicule care au dotari standard din fabrica si care sunt foarte bine intretinute, pana la masini care au toate dotarile si sunt configurate cu optiuni pentru cei mai pretentiosi clienti.

In afara de autoturisme full options, va oferim pentru transferuri microbuze deosebite ( 16 locuri turistice + sofer ) pentru protocol care au scaune de autocar tapitate in piele cu centuri in trei puncte, rabatabile pe spate si spre culoar, cotiere, rezematoare pentru picioare, masuta individuala pe spatar, statie de amplificare cu microfon, radio CD, DVD, navigatie, aer conditionat, incalzire in stationare, lampi pentru citit si aeratoare individuale ( sistem autocar), mocheta, perdele, geamuri fumurii, lada frigorifica, spatiul pentru bagaje este suficient de mare si separat de compartimentul pentru calatori, nefiind nevoie de remorca.

Autocarul HIGER ( 31 locuri turistice + 1 loc ghid + sofer ) are aceleasi dotari exceptionale, fiind alegerea perfecta pentru transportul delegatiilor oficiale si a persoanelor care prefera confortul la superlativ.

Masinile VIP sunt unice in Romania datorita conditiilor deosebite de transport pe care le ofera, avand scaunele tapitate in piele naturala si toate dotarile de lux, precum si datorita sigurantei deplasarii garantate de marca Mercedes-Benz.

La cererea dumneavoastra va asiguram: insotitor responsabil cu siguranta si protectia persoanelor transportate si/sau ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza si chineza pe perioada deplasarii.