Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSBULGARIA 2010 - 2011

Alte oferte pentru Revelion, in afara celor prezentate in aceasta pagina,

gasiti accesand REVELION 2011.

In Bulgaria aveti posibilitatea de a va bucura de practicarea sporturilor de iarna in cele doua staiuni montane Bansko si Borovets.

O data ce ati vizitat Bansko, veti dori sa reveniti. Oraselul si-a pastrat stilul traditional, cu strazile pavate si casele in stil manastiresc, cu ziduri inalte de piatra si ferestre mici, vechi de mai bine de 100 de ani. Este renumit pentru vinul rosu si bucatele delicioase. Magia orasului este data si de mirosul de fum de pin ce pluteste in aer, pe stradutele intortocheate.

Bansko este situat la o altitudine de 925 m in muntii Pirin. Distanta fata de Sofia este de 160 km, iar din Romania sunt cca. 600 km. Domeniul schiabil se intinde pe 65 km, cu partii pentru toate categoriile de schiori, intretinute cu ajutorul tunurilor de zapada pana in luna mai.

Borovets este cea mai veche si cea mai moderna statiune de schi din Bulgaria. Se afla la aprox. 70 km de Sofia, in partea de Est a muntilor Rila. Domeniul schiabil are 58 km de partii. Statiunea este renumita pentru barurile, cafenelele, cluburile de noapte si discotecile de aici.

Statiunea gazduieste in mod regulat diferite competitii sportive specifice sezonului de iarna.