Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSSEJURURI EXTERNE IARNA / PRIMAVARA

Alte oferte pentru Revelion, in afara celor prezentate in aceasta pagina,

gasiti accesad REVELION 2014.

Agentia Interad va ofera posibilitatea sa petreceti vacante minunate, achizitionand pachete turistice la tarife atractive.

Indiferent de anotimp, va stam la dispozitie cu sejururi externe in cele mai frumoase statiuni din toata Lumea.

In afara ofertei afisate, va asiguram servicii turistice in orice locatie solicitata de dumneavoastra.

Garantia concediilor reusite este data de touroperatorii cu renume international cum ar fii: TUI, Thomas Cook, Meier's Weltreisen, Club Med, DerTour, Neckermann, ADAC Reisen..

Oferta noastra este foarte variata de la hoteluri de 3*,4* si 5* pana la destinatii exclusiviste si se adreseaza familiilor cu copii, tinerilor casatoriti pentru petrecerea lunii de miere, precum si persoanelor care doresc sa se relaxeze departe de agitatia cotidiana.

Daca doriti sa va deplasati in concediu impreuna cu familia sau prietenii va stam la dispozitie cu serviciul de inchirieri microbuze, inchirieri autocare si inchirieri masini. Apeland la acest tip de transport cu sofer la dispozitie, aveti avantajul ca va puteti deconecta in timpul trasportului impreuna cu toti ceilalti pasageri in timp ce urmariti un film pe DVD sau puteti admira peisajul si sa va bucurati de libertatea de a decide traseul, unde sau cand sa va opriti pentru o pauza.

 

Oferta noastra pentru petrecerea vacantei de iarna este variata si incearca sa fie pe placul tuturor.

Astfel, pentru amatorii de schi am pregatiti pachete turistice in statiuni montane si care ofera toate conditiile practicarii sporturilor de iarna, iar pentru cei care tanjesc dupa caldura verii si a plajele insorite le asiguram concedii de neuitat in diverse destinatii exotice.

Calitatea serviciilor turistice este garantata de seriozitatea marilor touroperatori internationali cu care colaboram.

Daca ati cumparat de la noi pachetul de cazare, va oferim bilete de avion si de autocar la tarife reduse.

In situatia in care doriti sa mergeti cu un grup de prieteni si preferati sa va luati propriul echipament de schi, dar masina dumneavoastra este neincapatore, atunci va stam la dispozitie cu mijloacele noastre de transport cu sofer pe care le puteti inchiria pentru intreaga perioada a vacantei sau doar pentru transfer , adica sa va duca la destinatie si sa va intoarca acasa.