Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSREVELION VIETNAM - CAMBODGIA 2011

VIETNAM - CAMBODGIA 

27.12.2010 - 11.01.2011

  

ZIUA 1 / 27.12.2010 : BUCURESTI - HANOI

Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 05:00. Zbor la Paris cu AF 1089 ( 06:50 / 09:00 ) si apoi la Hanoi cu AF 176 la ora 13:10.

ZIUA 2 / 28.12.2010 : HANOI

Sosire la ora 06:20. Intalnire cu reprezentantul local  si un tur de orientare prin orasul trepidant de 3 milioana de locuitori, unde farmecul desuet al orasului vechi se imbina armonios cu  constructiile moderne. Instalare la hotelul Ha Noi 4*-standard room ( sau similar ). Seara se vizioneaza un original spectacol de marionete pe apa. Cina.

ZIUA 2 / 29.12.2010 : HANOI -NINH BINH

Mic dejun. Plecare la Ninh Binh, situat in delta Fluviului Rosu, la cca. 70 km. sud est de Hanoi. La sosire se viziteaza templul de la Hoa Lu, dedicat celor care au unificat pentru prima data  tara,  Dinh si  Le. Instalare la hotel. Dejun. Dupa amiaza croaziera la Tam Coc, asemanat cu Halon Bay, datorita peisajului inegalabil, printre orezarii si munti sub forma de cxapatani de zahar.Se viziteaza  grotele de la Tam Coc si Pagoda  Bich Dong. Cina si cazare la hotelul  Ninh Binh Legend 4*- deluxe room ( sau similar ).

ZIUA 3 / 30.12.2010 : HANOI - HALONG BAY

Mic dejun. Plecare cu autocarul la Halong Bay, unde la pranz are loc imbarcarea pe o jonca traditionala "Bhaya" ( o corabie din lemn, copie dupa modelul celor din perioada imperiala ). La ora 12:15 instalare pe vapor si coctail de bun venit; la ora 12:45 se pleaca intr-o mirifica croaziera,  intr-unul din locurile cele mai frumoase din lume, Golful Halong. La ora 13:00, dejun specific vietnamez. La ora 14:30,  plecare pentru a vizita Grota Surprizelor, sau se poate beneficia pe vapor de cateva ore de plaja, ori activitati optionale cu plata ca masaj, ori jocuri de societate; la ora 15:30  intoarcere pe vapor pentru a continua croaziera; la ora 16:30 se poate vizita un sat de pescari, sau se poate inota in apele cristaline ale golfului, ori activitati optionale precum scufundari, ori un curs de initiere in bucataria vietnameza. Cina vietnameza cu antren. Cazare pe vapor in cabine de 2 locuri.

ZIUA 4 /31.12.2010 : HALONG BAY - HANOI

Dimineata devreme, optional: Tai Chi la solarium, servicii de cosmetica/masaj, puteti inota, sau va puteti  plimba cu kaiakul. Mic dejun la ora 7:00 si plecare spre port. La ora 10:00 debarcare si plecare la Hanoi. Cazare la hotelul Ha Noi 4* . Cina speciala de Revelion.    LA  MULTI  ANI  2011 !

ZIUA 5 / 01.01.2011 : HANOI -HUE

Mic dejun. Vizita orasului Hanoi : Mauzoleul lui Ho Chi Minh ( exterior ), pagoda cu un singur pilon, pagodele Quanh Thanh si Tran Quoc, Templul Literaturii, Muzeul de Arte Frumoase. Dupa amiaza, se viziteaza Muzeul  de Etnografie, o fabrica de lac, templul  Ngoc Son si se face o plimbare in cartierul vechi unde se afla si strada matasii,cu traditionalul mijloc de transport ricsa-bicicleta.

Dejun. Transfer la aeroport si plecare la Hue cu zborul VN 247 ( 19:20/20:30 ). Transfer la hotelul Huong Giang 4*- superior room ( sau similar ). Cina si cazare.

ZIUA 6 / 02.01.2011 : HUE - HOI AN

Mic dejun. Imbarcare si plimbare  pe Fluviul Parfumurilor pentru a vizita celebra pagoda Thien Mu ( pagoda Femeii Ceresti ). Vizita continua cu Mormintele Imparatului Tu Duc pentru a descoperi  interesanta arhitectura chinezo-vietnameza si franceza, istoria imperiala din Orasul Interzis, un

ansamblu de cladiri impunatoare si autentice. Plecare spre Hoi An prin Trecatoarea Norilot. Cina. Cazare la Hoi An  la hotelul  Trail Resort  4*- deluxe room ( sau similar ).

ZIUA 7 / 03.01.2011 : HOI AN - MY SON - DA NANG

Dupa micul dejun, descoperim oraselul cel mai incantator din Vietnam, Hoi An ( fostul Faifo ). Portul sau a fost unul din cele mai importante din Marea Chinei si a stiut sa-si pastreze templele chinezesti si cladirile negustorilor chiezi, japonezi, portughezi, sau olandezi . Dejun. Dupa amiaza, plecare cu autocarul pentru a vizita situl arheologic si Muzeul Arheologic de la My Son, supranumit si "Valea Regilor", din perioada civilizatiei Champa.. Cazare la Danang, in hotelul Sandy Beach 4*-standard room ( sau similar ). Cina.

ZIUA 8 / 04.01.2011 : DANANG - HO CHI MINH ( SAIGON )

Mic dejun. Transfer la aeroport si plecare la Saigon cu zborul VN 323 la ora 08:00. Sosire la ora 09:10. Dupa amiaza, yur panoramic de Saigon, capitala economica a tarii : cartierul chinezesc"Cho Lon " cu impresionanta piata comerciala Binh Tay, pagoda Giac Lam, cea mai veche pagoda a orasului, cartierele rezidentiale coloniale, unde puteti vedea Primaria, Opera, Catedrala Notre Dame din sec.XIX, palatul reunificarii, minunata posta centrala, etc. Cazare la hotelul Windsor Plaza 5*- deluxe room ( sau similar ). Dejun si cina.

ZIUA 9 / 05.01.2011 : SAIGON - CAN THO ( DELTA MEKONGULUI )

Plecare dimineata la Cai Be in inima Deltei Mekongului. Imbarcare pentru o plimbare pe Mekong si pe canalele sale pana la Vinh Long. In drum se viziteaza piata plutitoare Cai Be, apoi o cevhe casa coloniala, o fabrica de artizanat si se serveste dejunul intr-un restaurant specific unde veti degusta o specialitate locala: pestele"Urecge de Elefant". Dupa amiaza continuare spre Can Tho, principalul oras din Delta Mekongului. Cazare la hotelul  Golf 4* - superior room ( sau similar ). Cina.

ZIUA 10 / 06.01.2011 : CAN THO - SAIGON - PHNOMPENH

Mic dejun matinal si plecare pentru a vizita piata de la Cai Rang, "Halele plutitoare", unde se aduna

zilnic ambarcatiunile pline de fructe si legume. Dejun. Plecare la aeroportul din Saigon pentru zborul VN 9872 la ora 18:00 spre Phnompenh. Sosirela ora 18:50, transfer la hotelul Cambodiana 4*-deluxe room ( sau similar ). Cina la un restaurant local. Cazare.

ZIUA 11 / 07.01.2011 : PHNOMPENH -SIEAMREAP

Mic dejun. Descoperim capitala Cambodgiei: muzeul Nationa, Palatul Regal cu Pagoda de Argint, Templul Wat Phnom cu pagoda  dedicata lui ThienHan Man, zeita marii, Monumentul Independentei, piata centrala, etc. Transfer la aeroport si plecare la Sieamreap (16:00 / 16:50 ). Transfer in oras. Dejun si cina intr-un restaurant local. Cazare la hotelul Angkor Howard 5* -        sup.room ( sau similar ).

ZIUA 12 / 08.01.2011 : SIEAMREAP

Mic dejun. Viaitarea celebrului sit arheologic incepe prin poarta de  Sud cu Templul Bayon, "templul munte" ale carui turnuri reproduc scene din bodhisattva, apoi Palatul Regal, Phimeanakas, Terasa Elefantilor si terasa Regelui Lepros. Dupa amiaza se viziteaza templul Angk0or Wat, ansamblu arhitectural edificat catre mijlocul secolului XII si dedicat lui Vishnu, divinitate cu multe brate reprezentat in basoreliefuri. In final se poate admira un impresionant apus de soare dinspre

Phnom Bakeng. Dejun si cina  intr-un restaurant local. Cazare la hotelul  Angkor Howard 5*-superior room ( sau similar ).

ZIUA 13 / 09.01.2011 : SIEAMREAP

Dupa micul dejun, se viziteaza  Banteay Srey, templu shivaist de proportii reduse, cu sculpturi fine in piatra, numit si "citadela doamnelor", pentru ca aici dansatoarele apsara sunt cel mai frumos

reprezentate. Pe drumul de intoarcere, oprire la situl Bantey Samre din sec.X, o alta capodopera din perioada clasica.Dejun intr-un restaurant local. Dupa amiaza se viziteaza templele Prah Keo, Bakong si Lolei. Cina. Cazare.

ZIUA 14 / 10.01.2011 : SIEAMREAP

Dupa micul dejun , scurta croaziera pe lacul Ton Le Sap. Vizita satului plkutitor si a unei ferme de crocodili. Intoarcere in oras si dejun la un restaurant local. Plimbare prin  vechea piata comerciala si transfer la aeroport pentru plecare cu zborul PG 908Y la ora 19:50 la Bangkok. Sosire la ora 21:15. Continuare cu zborul AF 241 la ora 23:20 la Paris.

ZIUA 15 / 11.01.2011 : PARIS - BUCURESTI

Sosire la Paris la ora 06:10 si plecare cu zborul 1888 la ora 10:25 la Bucuresti. Sosire la aeroportul Henri Coanda la ora 14:15.

 

CONDITII DE INSCRIERE :

- termen limita de inscriere: 01.10.2010 cu plata unui avans de 50% din valoarea excursiei

- diferenta se achita cu 45 de zile inainte de plecare

 

TARIF : 995 EURO + 2320 USD / loc in camera dubla

                SUPLIMENT SINGLE : 690 USD

( Tariful este valabil pentru un grup de minimum 20 participanti; pentru 15 -19 participanti se percepe o diferenta de 70 usd / pers. )

 

TARIFUL INCLUDE :

-transport cu compania Air France pe ruta Bucuresti - Hanoi si Bangkok - Bucuresti ( via Paris )

-zborurile interne Hanoi - Hue, Danang - Saigon, Saigon - Phnompenh, Phnompenh - Siemreap,

Sieamreap - Bangkok;

- transport local cu autocare moderne dotate cu aer conditionat;

- 12 cazari in hoteluri de 4* si 5*

- mic dejun bufet international, dejun si cina in restaurante locale, sau la hotel, preponderent cu mancare traditionala locala ( bazata in special pe legume ), conform programului.

-cina festiva de Revelion;

-transferurile,  tururile, excursiile si intrarile la obiectivele turistice conform programului

-transport cu vaporul la Hue, Delta Mekongului, Lacul Tonle Sap si croaziera cu o noapte de cazare in Golful Halong pe "Bhaya Cruises" ( vapor de categoria lux );

-tur cu ciclo-ricsa la Hanoi;

-spectacol de marionete pe apa;

-ghizi locali pentru tururi si vizite;

-conducator de grup din partea agentiei noastre.

 

TARIFUL NU INCLUDE :

-taxele de aeroport, in acest moment 365 euro/pers.( se achita la agentie si pot suferi modificari pana in momentul plecarii);

-bauturile de orice fel de la mese

-asigrarea medicala

-taxa viza Vietnam 25 $ si Cambodgia 30 $ ( se platesc la intrare in tarile respective )

-taxa de iesire din Cambodgia 25 $ ( se plateste la fata locului )

-excursiile optionale

-cheltuielile personale

-cina festiva de Revelion

-servicii de cosmetica, masaj si kaiak pe vapor in Halong Bay.

 

ACTE NECESARE :

- pasaport valabil min. 6 luni de la data intoarcerii din excursie

- 4 fotografii tip pasaport ce vor fi luate personal in calatorie, pentru vizele ce se primesc la fata locului

 

OBSERVATII :

 -conducatorul de grup poate modifica programul excursiei  in anumite conditii, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice;

-agentia nu raspunde in cazul  refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul  propriu, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;

-clasificarea pe stele a hotelurilor  este cea atribuita de ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare respecta standardele locale;

-agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi vizitate din motive independente de aceasta;

-in cazul in care turistul intarzie sau renunta la  programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri;

-c/val. excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2% din ziua ultimei plati;

-agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

-in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora, precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite; totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.