Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSREVELION VALENCIA 2011

29.12.2010 - 02.02.2011 ( 5 zile / 4 nopti )

 

Early booking discount: 20 euro /adult pentru rezervare si plata integrala pana la 15.10.2010

 

ZIUA 1 (29 Dec.) Plecare de pe aeroportul Henri Coanda, zbor Tarom, RO431 la ora 08.40. Sosire in Valencia la ora 11.15. Veti fi intampinati la sosire de reprezentantul local vorbitor de limba romana. Transfer la Hotelul ZENIT 4* situat in centrul istoric al orasului. Dupa procedurile de cazare, tur pietonal de 2 ore incluzand vizitarea Catedralei din Valencia, una dintre cele mai importante lacasuri catolice de cult ale lumii, loc in care se gaseste Sfantul Graal, cupa folosita la Cina cea de Taina, dupa cum sustine Vaticanul. Constructia acestui colos in stil gotic a inceput in secolul XIII si a fost terminat in secolul XV. Aici se poate admira  o vasta colectie de comori artistice adunate in timp de biserica, intre care si lucrari de Goya reunite in cadrul muzeului DE LA SEO.  Cazare Valencia.

 

ZIUA 2 (30 Dec.) Dupa micul dejun, timp liber pentru excursii optionale sau plimbari individuale. Se poate  vizita satul PENISCOLA situat pe malul marii, sat tipic traditional, unde se poate admira castelul papal PAPA LUNA. De asemenea, se poate vizita parcul natural de la Lacul ALBUFERA (situat la 10 km de Valencia) unde se poate invata de la maestri iscutiti secretul  mancarii traditionale spaniole, PAELLA. Seara, degustare de fructe de mare intr-un restaurant cu specific amplasat pe malul marii.  Sau va propunem excursie de o zi in ALICANTE, oras situat la 160 km de Valencia! Pescarii impatimiti pot alege sa isi petreaca dimineata pe mare, la pescuit. Cazare Valencia.

 

ZIUA 3 (31 Dec.)  Mic dejun. Timp liber pentru cunoasterea orasului. După Madrid şi Barcelona, Valencia este al treilea mare oraş al Spaniei. Dar Valencia nu înseamnă doar atât, această destinaţie poate fi definiă prin arhitecturi futuriste ce surprind un joc impresioanat al unor forme inedite. Santiago Calatrava este arhitectul care a îndrăznit să realizeze cele mai interesante şi originale creaţii din lume, care au schimbat denumirea orasului Valencia in  Oraşul Ştiinţelor şi Artelor. Cazare Valencia.                                                                                                                                          

La multi ani 2011!

ZIUA 4 (01 Ian.) Dupa micul dejun, timp liber pentru excursii optionale sau plimbari individuale. Cazare Valencia.

 

ZIUA 5 (02 Ian.) Mic dejun. Transfer la aeroport  pentru plecarea spre casa, zbor Tarom, cursa RO 432. Decolare, ora 12.05 si sosire in Otopeni la ora 16.30.

 

Conditii de inscriere:

  • data limita de inscriere: 30 Noiembrie 2010; La inscriere se achita un avans de 50%, diferenta urmand a fi achitata cu 30 zile inainte de data plecarii.
  • grup minim: 15 persoane

 

Loc in camera DBL: 570 euro / persoana

A 3-a persoana in DBL: 520 euro/persoana

Tarif pentru grup minim 15 persoane

    

Tariful include:

      - Bilet avion, Bucuresti-Valencia-Bucuresti, cursa TAROM

      - Transfer cu autocar aeroport- hotel-aeroport

     -  Tur de oras pietonal de 2 ore  cu ghid vorbitor de limba romana;

      - 4 nopti cazare cu mic dejun in Hotel Zenit 4* situat in centrul vechi al orasului;

      - asistenta turistica locala

 

Tariful nu include:

      - taxe de aeroport (aproximativ 125 euro);

      - cheltuieli personale;

      - alte servicii decat cele mentionate;

      - asigurare medicala obligatorie;