Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSREVELION REPUBLICA DOMINICANA - CUBA 2011

R E V E L I O N  C A R A I B I A N

REPUBLICA DOMINICANA - CUBA

29.12.2010 - 11.01.2011

 

ZIUA 1 / 29.12.2010 : BUCURESTI - PUNTA CANA

Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda la ora 05:30. Plecare la Paris cu Air France

AF 1089 (07:00 / 09:10) si mai departe spre Punta Cana cu AF 490 (13:50 / 18:05). Dupa sosire, intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotelul "Occidental Grand Flamenco Punta Cana" 4* (sau similar). Cocktail de bun venit. Cina si cazare la hotel in regim all inclusive.

ZIUA 2 / 3012.2010 : PUNTA CANA - ALTOS DE CHAVON - INSULA SAONA

Posibilitate de excursie optionala de 1 zi, la Altos de Chavon si Saona Island. Se  viziteaza mai intai un faimos sat de artizani, Altos de Chavon, o reconstructie fidela a unui sat mediteranean de pescari din sec. XVII. Se continua cu imbarcarea in salupe rapide cu care se merge spre Insula Saona, o perla a Caraibelor  cu ape de culoare turcoaz  si plaje acoperite cu nisip alb. Dupa un barbeque cu carne de vita si peste servit pe plaja, veti reveni in port si veti face drumul de intoarcere in ritm de merengue pe puntea unui catamaran. Transfer din port la hotel.  (105 usd/pers.)

ZIUA 4 / 31.12.2010 : PUNTA CANA

Zi dedicata relaxarii sau activitatilor individuale. In acest peisaj tropical, intr-o atmosfera de neuitat, ne vom ura "La Multi Ani - 2010!". Cina speciala de Revelion cu muzica  si multa buna dispozitie la restaurantul hotelului.

ZIUA 5 / 01.01.2010 : PUNTA CANA - SANTO DOMINGO

Mic dejun. In jurul orei 11:00 parasim frumoasa statiune Punta Cana pentru a ajunge in capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo Ziua continua cu turul orasului Santo Domingo, cel mai vechi oras din "Lumea Noua", ce pastreaza inca vie  amintirea inceputurilor coloniale din timpul lui Cristofor Columb. Se vor vizita, printre altele  Catedrala si Alcazar de Colon.. Cina si cazare la hotelul "Santo Domingo" 5* (sau similar).

ZIUA 6 / 02.01.2011 : SANTO DOMINGO - HAVANA

Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport pentru plecare spre Havana cu zbor CU 201 (13:35 / 15:00). Dupa sosire, intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotelul "NH Parque Central" 5*( sau similar ), situat in zona centrala. Cina si cazare. Pentru a ne familiariza cu noile ritmuri de samba care au facut Cuba faimoasa, putem participa optional la spectacolul de renume mondial "Tropicana Show"(80 euro/pers.transfer si ghid inclus ).

ZIUA 7 / 03.01.2011 : HAVANA

Mic dejun. Turul Havanei sau capitala contrastelor, unde vechiul si noul se impletesc intr-un frumos tango arhitectural. Turul include vechea Havana, declarat patrimoniu UNESCO in anul 1982: Muzeul Capitanilor Generali, Piata Catedralei, Piata Veche, Targul Mestesugarilor, Fundatia Havana Club (vizita si degustare), Capitoliul, Piata Revolutiei si o fabrica de tigarete unde veti putea vedea in detaliu procedeul confectionarii celor mai rafinate si aromate tigarete si trabucuri. Intoarcere la hotel.

ZIUA 8 / 04.01.2011 : HAVANA - PINAR DEL RIO - HAVANA

Mic dejun. Plecare spre celebra Vale Vinales localizata in provincia Pinar del Rio la o distanta de aproximativ 140 km vest de Havana. In drum vom vizita Pestera Indianului, un spectaculos complex de galerii subterane modelate in diverse forme de apele raului ce serpuieste aici printre versanti. Traditia spune ca atunci cand veti intra in  pestera, daca veti fi picurati pe frunte de apa care se scurge pe pe peretii pesterii, veti avea noroc tot restul vietii. Dejun la restaurantul "Palenque de Los Cimarrones". Se va face un popas la "Mirador Los Jasmines" pentru a admira peisajul vaii Vinale, dupa care ne vom  intoarce la Havana pentru cazare.

ZIUA 9 / 05.01.2011 : HAVANA - SANTA CLARA - TRINIDAD

Mic dejun. Parasim Havana si ne deplasam spre Santa Clara, oras legat de numele celebrului revolutionar  Che Guevara. Turul orasului include vizitarea monumentelor "Mausoleul Che Guevara" si "Tren Blindado". Plecare apoi spre Trinidad, oras fondat in 1514, aflat sub  protectia Unesco datorita  arhitecturii predominant neoclasica si baroca.. Cina si cazare hotel  "Brisas del Mar" 4* ( sau similar ).

ZIUA 10 / 06.01.2011 : TRINIDAD - CIENFUEGOS - VARADERO.

Mic dejun. Vizitarea localitatii Trindad : Muzeul Romantic ( fostul Palat Colonial al orasului ), Casa Alfarero ( Casa Olarului ) si optional veti putea servi un cockyail in taverna Canchanchara.. Se pleaca apoi spre frumosul Cienfuegos, numit si Perla Sudului, oras fondat de francezi in anul 1819; vizita include: Promenada Prado, Parcul Jose Marti si Teatrul Terry. Deplasarea continua apoi spre celebra statiune Varadero. Cina si cazare in regim all inclusive la hotelul "Melia Varadero" 5* ( sau similar ).

ZIUA 11/ 07.01.2011 : VARADERO

Timp liber la dispozitie pentru activitati optionale sau plaja la hotel; cazare si masa in regim  A.I..

ZIUA 12 / 08.01.2011 : VARADERO

Timp liber la dispozitie pentru activitati optionale sau plaja la hotel; cazare si masa in regim  A.I.

ZIUA 13 / 09.01.2011 : VARADERO

Timp liber la dispozitie pentru activitati optionale sau plaja la hotel ; cazare si masa in regim  A.I.

ZIUA 14 / 10.01.2010 : VARADERO - HAVANA - PARIS

Mic dejun. Transfer la Havana pentru plecarea catre Paris cu  zborul Air France 3539 (20:20 / 11:05)

ZIUA 15 / 11.01.2010 : PARIS - BUCURESTI

Zbor catre Bucuresti AF 2488 (15:25 / 19:15).

 

CONDITII DE INSCRIERE :

 - termen limita de inscriere: 20.10.2009 cu plata unui avans de 50% din tariful excursiei

 - diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii.

 

TARIF : 2.460 EURO + 770 USD / loc in camera dubla

               300 EURO + 200 USD / supliment single

(tariful este valabil pentru min. 20 persoane; daca  grupul este format din mai putin de  20 persoane tariful se recalculeaza )

 

TARIFUL INCLUDE:

- zbor intercontinental cu compania Air France pe ruta Bucuresti - Paris - Punta Cana / Havana - Paris - Bucuresti

- zbor local cu compania Cubana de Aviacion  de la  Santo Domingo la Havana

- transport local cu autocar / minibus dotate cu aer conditionat

- 4 nopti cazare in Republica Dominicana in hoteluri de 5* si 4*

- 8 nopti cazare in Cuba in hoteluri de 5* si 4*

- cina festiva de Revelion ( 100 USD / pers. )

-  masa: demipensiune sau all inclusive conform program

- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program

- ghizi locali si  conducator de grup roman.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

- taxele de aeroport : 440 euro/pers. pentru zborurile Air France si Cubana de Aviacion ( se platesc o data cu excursia);

- taxa pentru viza Cuba , care se obtine la Bucuresti : 30 USD/pers. ( se achita  o data cu excursia );

- taxa de iesire din Cuba : 30 euro/pers. ( se plateste la fata locului )

- cartea turistica pentru intrarea in Republica Dominicana: 25 USD/pers. (se plateste la fata locului)

- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.

- asigurarea medicala obligatorie; la intrarea in Cuba se prezinta asigurarea medicala

- asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)

- excursiile optionale (tarifele sunt valabile pt. un nr. de 20 participanti)

 

ACTE NECESARE :

-pasaport valabil min. 6 luni de la data inceperii calatoriei

 

OBSERVATII :

- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice;

- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;

- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate  si ca atare respecta standardele locale;

- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si securitate in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

 - in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite; totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.

- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta;

- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor;

- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri;

-se recomanda ca turistii sa posede USD  pentru  Republica Dominicana si EURO pentru Cuba

- c/val. excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2% din ziua ultimei plati.

 

NOTA : la zborurile transoceanice AIR FRANCE, pentru fiecare pasager se admit in costul biletului de avion maximum 2 bagaje a cate 23 kg fiecare, iar pentru zborul  Santo Domingo - Havana un singur bagaj de 20 kg.