Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSREVELION PRAGA 2013

Perioada: 29.12.2012 - 02.01.2013 ( 5 zile / 4 nopti )

 

Hotel Dorint Don Giovani 4*(29.12. 2012 - 02.01.2013)

TARIF/PERS (loc in camera dubla): 390 euro / persoana / sejur 

Supliment camera single : 236 EUR / sejur/ persoana,                            

Copil 2 - 5.99 ani in camera cu 2 adulti fara extra bed: 155 EUR / sejur,

Ocupanta maxima: 2 adulti + 1 copii (fara extra bed).

 

SERVICII INCLUSE in pachet: 

- Bilet de avion cursa CSA - Bucuresti - Praga - Bucuresti,

- 4 nopti cazare cu mic dejun Hotel DORINT DON GIOVANNI 4*,

- Transfer aeroport-hotel-aeroport,

- Tur de oras cu ghid local vorbitor de limba romana.

 

NU SUNT INCLUSE:

- Taxe de aeroport : 115 euro,

- Cina festiva obligatorie de Revelion (muzica live, ring de dans, masa tip buffet, bauturi) : 140 EUR / adult si 80 EUR / copil intre 2- 5.99 ani

- Intrarile la obiectivele turistice,

- Alte servicii decat cele mentionate in program.

ORAR ZBOR:

29 DEC OTP 05:25 - 06:15 PRG

02 IAN PRG 11:40 - 14:30 OTP

Grup minim :16 persoane

 

BINE DE STIUT:

Praga - oras imperial, Orasul de Aur, unul din cele mai vizitate orase ale Europei (al saselea dupa Londra, Paris, Roma, Madrid, Berlin ),

Admira: splendidele cladiri medievale, trecand peste faimosul Pod Carol  (Podul Indragostitilor ) si urca apoi pana la maiestosul Castel inaltat pe un promontoriu deasupra orasului (considerat de Guinness Book cel mai mare castel antic din lume ). Cand ai ajuns la castel, nu rata si o vizita la impresionanta catedrala Sf. Vitus, un veritabil exemplu de arhitectura gotica de Boemia.

Pentru o cina de neuitat: alege faimosul restaurant Švejk, unde vei savura preparate delicioase facute dupa retete originale intr-o ambianta care imita pana la detaliu atmosfera din timpul monarhiei austro-ungare de la inceputul secolului 20.

Nu rata: "U Fleku", cea mai veche casa de bere din Praga, unde poti face si un tur al muzeului berii sau te poti delecta vizionand un spectacol autentic de cabaret ceh, cu dansuri diverse, de la traditionalul polka, la contemporanele ritmuri latino.

ZIUA 1 (29 Dec.) Bucuresti - Praga

Intalnire pe aeroportul International Henri Coanda la ora 03:25 pentru imbarcare cursa CSA spre Praga.  Plecare la ora 05:25. Sorire in Praga la ora 06:15. Dupa ce va veti lua bagajele va veti intalni cu ghidul local vorbitor de limba romana pentru turul de oras. Se vor vizita Palatul Regal, catedrala St. Vitus, Biserica St. Gheorghe, Strada de Aur (zona boema a orasului)/ Ulita Alchimistilor - zona Hradcany, piata Welceslas, piata Staromestske Námestí, podul Carol - unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa, Ceasul Astronomic, Palatul de vara Belvedere.  Dupa turul orasului (4 ore) are loc  transferul catre hotelul DORINT DON GIOVANNI 4* pentru cazare. Dupa amiaza- timp liber.

 

ZIUA 2 (30 Dec.) Praga

Mic dejun.  Timp liber in Praga sau excursie optionala la castelul Karlstejn - ridicat de catre Imparatul Carles al IV lea cu scopul de a gazdui bijuteriile coroanei, insemnele imperiale si relicvele sfinte; restaurat complet in sec XIX; si castelul Konopiste, proprietate extinsa in mod constant de-a lungul anilor de catre mostenitorul tronului Austriei, Franz Ferdinand de Habsburg. Castelul este construit in stil romantic medieval, interiorul fiind decorat cu foarte multe trofee de vanatoare, pasiunea Arhiducelui. Seara intoarecere la hotel. Tarif informativ: 90 euro/ persoana (minim 10 persoane; tariful include: transport, ghid local, pranz si intarile la cele  2 castele).

 

ZIUA 3 (31 Dec.) Praga

Mic dejun. Timp liber pentru vizita pe cont propriu in Praga. Puteti vizita Castelul Praga (Prazsky hrad) -reprezinta cel mai mare complex medieval din Europa avand 570 metri lungime si o suprafata de 7,28 de hectare, reprezentand atractia cea mai importanta din Praga. Castelul a fost construit prima oara in sec al IX-lea, transformandu-se dintr-o fortareata din lemn inprejmuita de ziduri de pietre intr-o cladire impozanta asa cum este el astazi. Seara Cina Festiva (obligatorie). LA MULTI ANI 2013 !!!

 

ZIUA 4 (01 Ian.) Praga

Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau vizita pe cont propriu in Praga.  Seara  optional, croaziera cu cina si muzica pe raul Vlatava. Tarif informativ: 30 euro/ persoana (minim 10 persoane; tariful include: croaziera 2 ore, cina - bufet cu  bere, vin si sucuri, muzica live)

 

ZIUA 5 (02 Ian.) Praga - Bucuresti

Mic dejun. Dupa micul dejun, are loc transferul de la  hotel  la aeroport. Plecare din Praga ora 11:40; sosire la Bucuresti ora 14:30.

Conditii inscriere si participare PROGRAM REVELION 2013:

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Tarifele sunt in euro / persoana / sejur. Grupul se realizeaza cu un minim de 10 persoane.

Pretul este valabil pentru un grup de minim  16 pax persoane.

Pentru grup intre 10-16  persoane pretul se va majora cu 40 euro /persoana.

 

Se considera turist inscris orice persoana care plateste un avans de 50 % din contravaloarea pachetului  turistic. Diferenta urmeaza a fi achitata cel mai tarziu cu 30 zile inainte de data inceperii calatoriei. In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:

a) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face din momentul confirmarii pana la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;  b) 80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul  24-16 de zile înainte de data plecării;  c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 15 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program;

La fiecare inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a modificarii orarului de zbor, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a diferentei de schimb valutar.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra; in anumite conditii de forta majora, cazarea se efectueaza in hoteluri categorie similara (dupa cum a fost prezentat in program inca de la inscrierea turistilor). Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii; 

Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor  EU 2027/97 si amendamentului 889/02.

Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale.

Cazarea la hotel se face dupa ora 16.00,iar eliberarea camerelor sa face la ora 12.00.

Categoría hotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala de turism din fiecare tara,

conform standardelor proprii.  Hotelurile din program se nominalizeaza cu 1 saptamana inainte de plecare.

Pretul excursiile optionale depinde de numarul de participanti iar zilele de desfasurare ale acestora depind de conditiile meteorologice din acea perioada. Toate aceste informatii sunt comunicate de catre reprezentantul agentiei locale. Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la partenerul local, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la un alt pret sau rambursarea costului excursiei achitate de turistul inscris.

ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare - carte de identitate (pentru tarile UE) sau pasaport valabil  min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro . Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc doar cu pasaportul.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 

TURIST: Am luat la cunostinta si sunt de acord cu cele mentionate mai sus  si cu programul turistic :_________________