Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSREVELION PARIS 2013

PACHET REVELION 2012 PARIS cu charter TAROM

Perioada: 29.12.2012 - 02.01.2013

  ( 5 zile / 4 nopti )

Hotel Kyriad Bercy Village 3*

TARIF/PERS (loc in camera dubla): 499 euro / persoana / sejur 

Supliment camera single : 211 euro / sejur / persoana
A 3-a pers in camera dubla : 489 euro / sejur / persoana
Copil 2 - 11.99 ani cu extra bed, in camera cu 2 adulti: 489 euro / sejur
Ocupanta maxima: 2 adulti 1 copil / sau 3 adulti 

ORAR DE ZBOR:

29 DEC BUH 09:25 - 11:35 PAR

02 IAN PAR 12:25 - 16:15 BUH

 

SERVICII INCLUSE in pachet:

- bilet avion cursa TAROM;

- transfer;

- 4 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*;

- tur de oras cu ghid local vorbitor de limba romana;

- croaziera pe Sena;

- insotitor din partea agentiei.

 

NU SUNT INCLUSE:

- taxa de aeroport: 140 euro/ persoana;

- asigurarea medicala;

- Cina festiva de Revelion;

- intrarile la obiectivele turistice.

ZIUA 1 (29 Dec. 2012) Bucuresti - Paris

Intalnire pe aeroportul International Henri Coanda ora 07:25 cu insotitorul de grup.  Plecare cu avion TAROM ora 09.25 de pe aeroportul Henri Coanda. Sosire in Paris la ora 11.35. Intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana pentru transfer si tur de oras panoramic. Se vor admira Opera, Place Vendome, Arcul de Triumf, Champs Elysee, turnul Eiffel. Dupa transfer pentru cazare la hotel KYRIAD BERCY VILLAGE 3*. Seara timp  liber pentru o plimbare prin Paris pe cont propriu.

 

ZIUA 2 (30 Dec. 2012) Paris

Mic dejun. Timp liber sau vizita optionala a castelului de la Versailles, resedinta lui Ludovic al XIV-lea - Marele Palat, Micul si Marele Trianon si Gradinile Palatului cu fantanile sale unice. Ajunsi la Palat veti putea admira: apartamentele regale, uriasa Sala de Bal a oglinzilor, tapiserii italiene, tablourile pictorilor renumiti ce impodobesc peretii precum "Incoronarea lui Napoleon ". Dupa amiza va veti intoarce la Paris.  Seara va puteti plimba prin  cartierul Montmartre cu Basilica Sacré-Coeur, Place Pigalle cu faimosul cabaret Moulin Rouge. 

 

ZIUA 3 (31 Dec. 2012) Paris

Mic dejun. Timp liber sau vizita optionala la muzeul Louvre - simbol al puterii regale, palat care a devenit muzeu dupa Revolutie, gazduieste astazi circa 4.000.000 de tablouri, printre care si Gioconda (Mona Lisa).

Seara optional Masa de Revelion . LA MULTI ANI 2013!!!

 

ZIUA 4 (01 Ian. 2013) Paris

Mic dejun. Timp liber pentru o plimbare impreuna cu insotitorul de grup pe Rue Rivoli, catre Notre Damme, trecand pe Pont Neuf, care mai pastreaza inca acel aer misterios, desi de multi ani s-au interzis pe acest pod duelurile de altadata. Spre seara va invitam sa admirati panorama Parisului de la 320 m inaltime din Tour Eiffel. Continuati apoi plimbarea  pe cel mai cosmopolit bulevard al Europei, Champs Elysses. Veti  incheia seara admirand « orasul lumina » oglindit in apele Senei din vasul de croaziera, o experienta deosebita in cel mai romantic oras.

 

ZIUA 5 (02 Ian. 2013) Paris - Bucuresti.

Dupa micul dejun transfer de la hotel la aeroport. Plecare din Paris ora 12:25 sosire in Bucuresti pe Aeroportul Otopeni ora  16:15

  

Grup minim : 20 persoane

Data limita de inscriere: 30 Noiembrie 2012

Conditii inscriere si participare PROGRAM REVELION PARIS 2013:

Tarifele sunt in euro / persoana / sejur

Grupul se realizeaza cu un minim de 10 persoane.

Pretul este valabil pentru un grup de minim 20 pax persoane.

Pentru un grup intre 15-20 persoane se achita un supliment de 50 euro/persoana. 

Pentru un grup intre  10-14 persoane se achita un supliment de 99 euro/persoana.

 

Se considera turist inscris orice persoana care plateste un avans de 50 % din contravaloarea pachetului  turistic. Diferenta urmeaza a fi achitata cel mai tarziu cu 30 zile inainte de data inceperii calatoriei. In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:

a) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face  pana la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;  b) 80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul  24-16 de zile înainte de data plecării;  c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 15 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program ;

 

Se va achita pretul stipulat  in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul. La fiecare inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a modificarii orarului de zbor, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a diferentei de schimb valutar.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra; in anumite conditii de forta majora, cazarea se efectueaza in hoteluri categorie similara (dupa cum a fost prezentat in program inca de la inscrierea turistilor). Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;  

Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor  EU 2027/97 si amendamentului 889/02.

Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale.

Cazarea la hotel se face dupa ora 16.00,iar eliberarea camerelor sa face la ora 12.00.

Categoría hotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala de turism din fiecare tara,conform standardelor proprii. Hotelurile din program se nominalizeaza cu 1 saptamana inainte de plecare.

Pretul excursiile optionale depinde de numarul de participanti iar zilele de desfasurare ale acestora depind de conditiile meteorologice din acea perioada. Toate aceste informatii sunt comunicate de catre reprezentantul agentiei locale. Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la partenerul local, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la un alt pret sau rambursarea costului excursiei achitate de turistul inscris.

ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare - carte de identitate (pentru tarile UE) sau pasaport valabil  min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro . Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc doar cu pasaportul.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 

TURIST: Am luat la cunostinta si sunt de acord cu cele mentionate mai sus  si cu programul turistic :_________________