Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSTabara Initiatica de Autocunoastere si Dezvoltare Personala in regim privat cu Dimitria Puchiu

AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!

Informație Cazare Transport!

CĂLĂTORIILE INIȚIATICE, coordonate de Dimitria PUCHIU – specialist în energoterapie și informație energetică, medium, scriitor includ: CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere și dezvoltare personală pe întreg parcursul deplasării; descrierea obiectivelor; MEDITAȚII; tehnici de accesare a informațiilor benefice și “Inițierile Locurilor”; channeling, TEHNICI DE AUTOVINDECARE, IDENTIFICARE ȘI VINDECARE DE FRICI, ACTIVAREA ADN,  Cursuri pentru Suflet: Cartea Călător în Infinit!

O Călătorie Inițiatică Specială în care Dimitria PUCHIU susține meditații, inițieri / activări ale potențialului interior și transmite informații premergătoare INIȚIERI DIN PLANURILE SUBTILE într-un Loc Înalt Vibrațional.

Perioada: va fi stabilita de comun acord

Detalii la: 021 230 31 22 sau 0720 831 965

Pentru persoanele care doresc sa participe in taberele si excursiile initiatice intr-un cadru mai restrans alaturi pe prietenii si cunoscutii lor, am creat posibilitatea organizarii acestor deplasari in regim privat.

Programarea acestor deplasari private trebuie efectuata din timp si in alte perioade decat cele deja afisate pe site: www.travelinfinit.ro.

Traseul si tariful vor fi stabilite cu beneficiarul in functie de serviciile solicitate.

In Taberele Initiatice ghidajul este realizat de Dna. Dimitria Puchiu – specialist in terapie informationala si informatie energetica; medium; realizator, moderator si producator al Emisiunii “TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE” la postul 6TV difuzata in fiecare vineri de la ora 18:00; autoarea cartii “Calator in Infinit – Cartea intai PRIMII PASI”; organizator Calatorii Initiatice in locuri sacre energo-informationale in Romania si strainatate. In situatia grupurilor de straini se poate asigura suplimentar si traducator.

Se pot organiza si circuite doar turistice in regim privat pentru romani si straini in Romania si strainatate, cu sau fara ghid, in orice perioada (neconditionat de perioada desfasurarii taberelor initiatice).

Solicitarile pentru aceste tabere si excursii pot fi transmise pe adresa: office@interad.ro

Alte informatii dezvoltare personala si autocunoastere: www.travelinfinit.ro