Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
inchirieri microbuze, inchirieri autocare

Parteneri

Body Mind Spirit Magazine - Articole dezvoltare personala

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONS


TABERE INITIATICE LA CENTRE ENERGETICEVa anuntam ca paginile de mai jos au link catre noul nostru site www.travelinfinit.ro, dedicat domeniului spiritual, de autocunoastere, initiere  si dezvoltare personala.

Organizator Agentia de Turism INTERAD - TRAVEL INFINIT

Indrumator si insotitor in toate Calatoriile si Taberele Initiatice: Dimitria Puchiu - specialist in terapie informationala si informatie energetica; medium; realizator, moderator si producator al Emisiunii "TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE" la postul 6TV difuzata in fiecare vineri de la ora 18:00; autoarea cartii "Calator in Infinit - Cartea intai PRIMII PASI"; organizator Calatorii Initiatice in locuri sacre energo-informationale in Romania si strainatate.

Pe parcursul deplasarilor au loc CONFERINTE DE AUTOCUNOASTERE, CURSURI PENTRU SUFLET  si DEZVOLTARE PERSONALA.

TABERE INITIATICE EXCURSII CALATORII  INITIATICE DE AUTOCUNOASTERE SI DEZVOLTARE PERSONALA  CURSURI PENTRU SUFLET IN 2019

 

Va invitam sa beneficiati si de REDUCERILE ofertelor Early Booking pentru Taberele Initiatice in locuri energo-informationale valabile pana in data de 11 FEBRUARIE 2019:

18 Ianuarie 2020 - Călătorie Inițiatică și channeling la Castelul Iulia Hașdeu . Tarif = 214 lei/persoană; Detalii

1 februarie 2020 Triunghiul Iniţiatic: Cetăţuia, Nămăieşti, Corbii de Piatra. Tarif = 354 lei/persoană; Detalii

11 - 18 februarie 2020 IORDANIA si EGIPT : Petra, Muntele Nebo, Marea Moartă, Deșertul Wadi Rum, Muntele Sinai, Măn. Sf. Ecaterina (Măn. Rugului Aprins), Vf. Sinai. Marea Roșie. Tarif de la 1294 EURO/persoană ; Detalii

20 - 22 martie 2020 ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ la SARMIZEGETUSA REGIA, Costeşti. Tarif de la 984 lei/persoană; Detalii

23 aprilie 2020 ZI SPECIALĂ în care DORINȚELE SE ÎMPLINESC la Templul Dorinţelor la ŞINCA VECHE. Tarif = 404 lei/pers; Detalii

1 - 3 mai 2020 Peştera Polovragi „Peştera Vindecărilor şi a Vindecătorilor", Cetatea ,"Portalul"Grota Haiducilor. Tarif de la 984 lei/pers Detalii

16 - 17 mai 2020 Centrele energetice şi compexele rupestre din Buzău "Ţara Luanei": Biserica din Aluniş;  Chilia lui Dionisie Torcătorul; Bisericuţa lui Iosif;  Agatoanele; Vârful Ţurţudui - portal energetic;  Trovanţii din Buzau; Vulcanii Noroioşi. Tarif de la 804 lei/persoană; Detalii

29 mai - 1 iunie 2020 Munţii Bucegi: Sfinx, Babele, Peştera Ialomiţei "Peştera Iniţierilor", Cheile Zănoagei, Cheile Orzei; Cascada 7 Izvoare "Izvorul lui Zalmoxe". Tarif de la 1164 lei/persoană; Detalii

4 - 9 august 2020 Turul cetăților dacice din Mții. Orăștiei și KOGAIONON Vf. Godeanu - Muntele Sacru al geto-dacilor: Sarmizegetusa Regia, Blidaru, Costeşti, Piatra Roşie, Fetele Albe, Peştera Cioclovina şi un traseu SURPRIZĂ. Tarif de la 1734 lei/persoană; Detalii

10 - 12 august 2020 Traseul Iniţiatic din Bucegi: Peştera -Sfinx -Omu -"LOCUL DE ACASĂ", GURA DE RAI. Tarif de la 1364 lei/pers; Detalii

13 - 16 august 2020 Roşia Montană; Peştera Meziad; Peştera cu Cristale; Pădurarea Hoia Baciu. Tarif de la 1274 lei/persoană; Detalii

28-30 aug. 2020 Polovragi "Peştera Vindecărilor şi a Vindecătorilor"-Peştera lui Zalmoxe, Cetatea,"Portalul"Grota Haiducilor. Tarif =1164 lei Detalii

1 - 6 septembrie 2020 INSULA THASSOS Tabăra "Călătoria Spiritului Tracic" - meditații de regenerare Tarif de la 444 EURO/persoană; Detalii

12 - 23 septembrie 2020 EGIPT Circuit Inițiatic ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ la PIRAMIDE: Giza, Saqqara, Dashur, Cairo, Aswan, Luxor, Valea Regilor,  Templul lui Isis și alte locuri sacre, Hurghada, Tarif cu REDUCERE EARLY BOOKING de la 1234 EURO/persoană, valabil pentru înscrieri până pe 24 FEBRUARIE 2020; Detalii

Tarifele includ: transport, cazare, sesiuni de channeling, cursuri de autocunoaștere, extrasenzorial, mediații activări/ inițieri și informații dezvoltare personală transmise de Dimitria Puchiu - specialist informație energetică și extrasenzorial, medium, terapeut, realizator 6TV.

Detalii călătorii inițiatice: www.travelinfinit.ro și Telefon: 0720831965


*Inscrierile se realizeaza doar in momentul achitarii.

CURSURI PENTRU SUFLET IN 2020


Bucuresti:

TABERE INITIATICE SI IN REGIM PRIVAT PENTRU ROMANI SI STRAINI

Pentru persoanele care doresc sa participe in taberele si excursiile initiatice de autocunoastere si dezvoltare personala intr-un cadru mai restrans alaturi pe prietenii si cunoscutii lor sau singuri, am creat posibilitatea organizarii acestor deplasari in regim privat.

Programarea acestor deplasari private trebuie efectuata din timp si in alte perioade decat cele deja afisate pe site: www.travelinfinit.ro.

Traseul si tariful vor fi stabilite cu beneficiarul in functie de serviciile solicitate.

In Taberele Initiatice ghidajul este realizat de Dna. Dimitria Puchiu - specialist in bioterapie si informatie energetica, iar in situatia grupurilor de straini se poate asigura suplimentar si ghid vorbitor de limbi straine.

De asemenea, putem organiza si circuite turistice (nu initiatice sau de dezvoltare personala) in regim privat pentru romani si straini in Romania si strainatate, cu sau fara ghid, in orice perioada (neconditionat de perioada desfasurarii taberelor initiatice).

Solicitarile pentru aceste tabere si excursii pot fi transmise pe adresa: office@interad.ro

 

In JURNALUL DE CALATORIE gasiti descrierea taberelor si excursiilor de autocunoastere care au avut loc.

Tinta este Drumul!

Agentia de turism INTERAD organizeaza din anul 2011, pentru toti cei interesati de vizitarea unor locuri unice in Lume, excursii la centre energetice, monumente istorice si de spiritualitate din Romania si strainatate.

* Deplasarile nostre sunt inedite si fascinante deoarece va ofera pe tot parcursul: seminarii, filme documentare, concerte, consultatii, dezbateri libere, invitati speciali, bonusuri si cel mai important aspect: accesul la energia specifica locurilor.

!!! Se poate asigura contra cost si transportul grupurilor din alte orase catre locul de imbarcare.

SURPRIZE si BONUSURI oferite in timpul excursiilor!

Agentia de turism Interad organizeaza, incepand cu anul 2011, excursii la centre energetice din Romania si strainatate, cum ar fi: Templul de la Sinca Veche, Templele dacice de la Sarmizegetusa Regia, Costesti-Cetatuie, Blidaru, Fetele Albe, Ansamblul Brancusi, Pestera Polovragi, Pestera Ialomicioarei, Sfinxul, Salina de la Slanic Prahova, Grota Veterani, Pestera Podul lui Dumnezeu de la Ponoarele, Pestera Sfantului Andrei, zona Buzaului, Cetatea dacica de la Pietrele lui Solomon, Varful Straja, Dobrogea, Bulgaria: Cap Kaliakra, Complexul rupestru Aladja; Insula Thassos: Aliki, Karnagio, Limenaria; Turcia: Muntele Nemrut Dagi, Cappadocia, Konya  si altele.

 

Circuitele organizate sunt accesibile tuturor persoanelor interesate de propria evolutie spirituala cat si celor neinitiate, indiferent de varsta, deoarece accesul in majoritatea acestor locuri se face cu usurinta.

Recomandarea noastra este sa tineti cont de anotimpul si starea vremii din perioada deplasarii, precum si de faptul ca sunt si puncte energetice situate in zone montane. In aceste excursii va rugam sa aveti o incaltaminte si imbracaminte confortabila, profesionista pentru traseele montane si un articol vestimentar impermeabil.

Conditiile in care se desfasoara aceste excursii sunt deosebite: oferim mijloace de transport cu dotari turistice; cazarea turistilor este la hoteluri / pensiuni de trei sau patru stele; relaxarea este garantata prin ascultarea muzicii terapeutice, vizionarea de filme documentare si informatiile oferite de ghid si invitatii surpriza.

Astfel, participantii au acces la mai multe cai de cunoastere in acelasi timp: seminar, concert, dezbateri libere, consultatii si energia specifica a  locurilor.

Va invitam sa priviti aceasta minunata tara dinr-o alta persepectiva decat cea istorica si geografica. De fapt, in aceste calatorii ai posibilitatea sa te descoperi, sa constientizezi potentialul pe care-l ai in interiorul tau. Din relatarile celor care au participat am inteles ca toti au resimtit o stare generala benefica dupa intoarcerea din excursie, unii au avut anumite revelatii si au primit diverse confirmari, altora li s-au activat sau amplificat anumite perceptii extrasenzoriale, in functie de nivelul evolutiv al fiecaruia.

Important de retinut este faptul ca, Agentia de turism Interad nu reprezinta nici o scoala de spiritualitate. Noi oferim posibilitatea excursionistului sa descopere "Maestrul din el" si sa recapete increderea in propria persoana.

Prin organizarea acestor circuite am dorit sa facem cunoscute extraordinarele bogatii ale minunatei noastre tari unui numar cat mai mare de oameni, fara a urmarii cooptarea participantilor in vreo organizatie spirituala sau oculta.

Ramanem echidistanti fata de orice doctrina si respectam convingerile religioase, spirituale sau politice ale participantilor.

Informatiile transmise de catre organizatori si invitati au rolul de a imbogati cunostintele, dar sarcina filtrarii lor si transpunerea lor in practica revine fiecarui participant in parte.

In aceste locuri incarcate energetic cei care doresc pot gasi cheia care-i va conduce catre evolutia personala.

Prin fotografiile care se fac in aceste locuri Entitatile Superioare au permis sa ne lase o dovada palpabila a existentei lor.

Impreuna pasim pe pamantul sfant al Romaniei. Impreuna retraim istoria, si redescoperim valoarea pe care o avem dintotdeauna. "Tinta este drumul", caci prin deciziile luate si drumul pe care-l parcurgem in aceasta viata, de fapt evoluam.

Venim in intampinarea turistilor nostri si suntem flexibili, astfel incat puteti fii creatorii propriului dumneavoastra circuit. Va stam la dispozitie cu serviciile noastre de transport si organizare a deplasarilor catre obiectivele turistice sau centrele energetice propuse de dumneavoastra.

Drepturi autor rezervate - Dimitria Puchiu - S.C. Interad S.R.L.

Pentru a primi newsletter-ele agentiei va rugam sa ne transmite-ti un mesaj la adresa: office@interad.ro