Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSDESTINATII EXOTICE

Farmecul destinatiilor exotice este de incontestabil datorita plajelor scaldate in soare, lagunelor albastre, recifilor de corali si peisajelor tropicale.

Este imposibil sa nu te relaxezi la umbra palmerilor racorindu-te cu un cocktail, participand la cursurile de golf, yachting, scufundari sau savurand minunatele gustari traditionale si internationale.

La toate acestea se adauga calitatea ireprosabila a serviciilor de cazare si a facilitatilor oferite de hotelurile si vilele de 4*, 5* si 6*, care creaza o atmosfera ideala petrecerii unor clipe de neuitat.

Va oferim vacante exotice in orice colt al Lumii prin pachetele touroperatorilor internationali: TUI, Thomas Cook, Meier's Weltreisen, Club Med, DerTour, Neckermann, ADAC Reisen, Ruefa Reisen, Gulet Touristik, ITS Billa Reisen.

Prin destinatiile pe care le propunem se numara: Mauritius, Maldive, Seychelles, Malaysia, Thailanda, Gran Canaria, Cuba, Caraibe, Mexic, Miami, Bahamas, Rep. Dominicana, Aruba, Curacao, St. Lucia, Antigua, Jamaica, etc.