Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSCORPORATE TRAVEL

Agentia noastra vine cu cele mai bune solutii pentru organizarea intalnirilor de afaceri, conferinte, team building sau alte evenimente .

Noi ne ocupam de intreaga actiune, prin coordonare directa, de la primirea si cazarea delegatiei pana la crearea unui cadru optim pentru desfasurarea dezbaterilor.


De asemenea, vom avea grija ca oaspetii dumneavostra sa se poate relaxa pe perioada scurtei sederi in Romania, afland totodata si cate ceva despre istoria si frumusetile tarii.

Astfel, va putem oferii spre inchiriere autocare, microbuze sau autoturisme pentru vizitarea obiectivelor turistice din capitala sau din tara impreuna cu serviciile unui ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza si chineza pe perioada sederii, iar la cererea dumneavoastra va asiguram si un insotitor responsabil cu siguranta si protectia persoanelor transportate.

Va asiguram si posibilitatea de a va deplasa cu elicoptere si avioane particulare in conditii de siguranta si confort, eliminand astfel problema blocajelor din trafic.

Stam la dispozitia companiilor si organizatiilor cu servicii de si strainatate, bilete de avion si transferuri pentru deplasarile angajatilor in interes de serviciu.

Ne face placere sa va fim alaturi si in momentele placute din viata dumneavoastra care presupun alegerea locatiei potrivite pentru o masa festiva, aniversari, petreceri, asigurand si mijloacele de transport necesare.

SERVICII CORPORATE TRAVEL

Va oferim serviciile noastre pentru organizarea urmatoarelor evenimente:

 • Seminarii;
 • Intalniri de afaceri;
 • Simpozioane;
 • Congrese;
 • Team building;
 • Receptii;
 • Evenimente de promovare companie, produs;
 • Petreceri tematice;
 • Aniversari de companii;
 • Dineuri;
 • Concerte;
 • Expozitii;
 • Turnee aniversare;

ROMANI - RAIUL PAMANTULUI 

Te invitam sa te bucuri de frumusetile extraordinare pe care le intalnesti pe teritoriul minunatei noastre tari.

Romania este unica datorita faptului ca acest pamant a fost binecuvantat cu toate formele de relief si cu o spiritualitate inegalabila in Lume.

Capitala tarii - Orasul Bucuresti -"Micul Paris", te asteapta sa il vizitezi. Centrul vechi al Bucurestiului te intampina cu farmecul de alta data si vestita Casa a Poporului construita de Nicolae Ceausescu te impresioneaza cu dimensiunile sale.

In Romania descoperi briza Marii Negre, susurul izvoarelor de munte din Carpati, farmecul satelor traditionale romanesti si linistea interioara pe care o regasesti in manastiri si la centrele energetice.

De la Cazane si pana in Rezervatia naturala Delta Dunarii, batranul fluviu te invita sa-i admiri flora si fauna deosebita iar pe malurile lui poti savura mancarurile cu specific pescaresc.

Iti propunem sa descoperi istoria poporului roman vizitand cetatile de la Adamclisi, Rasnov, Prejmer, Sighisoara, Birtan, Alba Iulia, Sarmizegetusa Regia, Costesti, Blidaru, Poenari, Fagaras, Targoviste, Castelul Peles si Bran, Castelul Corvinilor din Hunedoara, Curtea Domneasca din Bucuresti.

Informatii despre cultura noastra si radacinile crestinismului le deslusesti pasind pragul manastirilor - adevarate capodopere arhitecturale si artistice. Trebuie sa vezi Manastirea Putna, Sucevita, Moldovita, Humor, Voronet, Varatec, Secu, Sihastria, Neamt, Agapia, Barsana, Sambata, Bistrita, Cozia, Polovragi, Cimitirul Vesel de la Sapanta, Pestera Sfantului Andrei - Ocrotitorul Romaniei. La Targu Jiu te asteapta sa le admiri: Coloana Infinitului, Poarta Sarutui si Masa Tacerii creatii ale marelui sculptor Constantin Brancusi.

Indemanarea mesterilor populari romani o regasesti in obiectele de artizanat pe care le poti admira si achizitiona: vase din lut, oua incondeiate, costume traditionale, icoane, obiecte din lemn.

Frumusetea unica a monumentelor naturii te fascineaza si te invita sa le admiri: Babele si Sfinxul din Bucegi, Pietrele Doamnei din Masivul Rarau, Ceahlaul,  Pestera Ialomicioarei, Pestera si Cheile Dambovicioarei, Pestera Muierilor, Pestera Polovragi - "Pestera lui Zalmoxis", Pestera Ursilor, Cheile Rasnoavei, Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Lacul Sfanta Ana, Balea Lac, Lacul Techirghiol.

Puterile miraculoase ale apelor termale si izoarelor minerale te pot vindeca la Baile Herculane, Baile Felix, Calimanesti - Caciulata, Olanesti, Vatra Dornei, iar celebrele impachetari cu namol de la Techirgiol, Eforie Nord si Eforie Sud te intineresc.

Dar, pentru a intelege ce inseamna Romania, trebuie sa vii sa contempli rasaritul soarelui din mare si zborul lin al soimilor peste varfurile muntilor, sa te bucuri de primirea calduroasa a oamenilor. Atunci, tu calatorule te vei indragosti pentru totdeauna de aceasta tara, vei simtii vibratia acestui tinut si o sa realizezi ca de fapt ai descoperit "Raiul Pamantului".

Drepturi autor rezervate - D.P. - S.C. Interad S.R.L.