Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSPASTE PARIS 2012

CIRCUIT  Paris 7 zile

 

PARIS-Valea Loirei Munchen-Salzburg-Viena-Budapesta

 

Plecare: 15.04.2012

 

Program:

 

ZIUA 1 - Duminica, ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Sibiu-Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.

 

ZIUA 2 (mic dejun). . Tur Viena cu autocarul pe traseul: Sediul ONU, Turnul Dunarii, Traversarea Dunarii, Roata mare din Prater si ringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea), apoi popas 1 ora. Deplasare pe autostrada pe ruta  Viena-Munchen. In München se viziteaza: Domul, Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Deplasare pe autostrada pe ruta  Munchen-Paris. Se circula cu autocarul in timpul noptii.

 

ZIUA 3 Vizita Versailles. Tur Paris cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde cu oprire in Cartierul MONTMARTRE(Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift) - urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului si croaziera pe Sena. Cazare in Paris.

 

ZIUA 4 (mic dejun). Optional (40€ - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50€- daca se achita in Franta) cu autocarul(grup minim  25 turisti) pe VALEA LOAREI (se viziteaza, plata la intrare, 3 castele: Blois, Amboise si Chenanceaux). Cazare in Paris.

 

 

ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza : Catedrala Notre Damme, Domul Invalizilor, Turnul Eiffel, Muzeul Louvre. Timp liber-shopping. Ora 21.30 - tur by night Paris (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde), apoi deplasare pe ruta Paris-Munchen-Salzburg. Se circula cu autocarul in timpul noptii.

 

ZIUA 6 Popas (2 ore)  in Salzburg unde se viziteaza Gradinile Mirabell si Casa natala MOZART. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.

 

ZIUA 7 Sambata (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

 

 

PRET  285 € + 35 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru pachet turistic in Paris (croaziera pe Sena, tur by night si urcare in Turnul Montparnasse).

 

 

Supliment single 100 є.

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 20 €.

 

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii + 2%).   

                                                                       

Conditii inscriere:

La inscriere se achita minim 150 €. 

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Grup minim 25 turisti.                                                              

 

Tariful include: 

  • servicii ghid roman;
  • transport cu autocar 3* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 4 cazari cu mic dejun in hoteluri 3*(Budapesta) si 2*(camere,pt. 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

 

Tariful nu include:

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. Acestea
  • asigurarea medicala e obligatorie

 

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc