Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
inchirieri microbuze, inchirieri autocare

Parteneri

Body Mind Spirit Magazine - Articole dezvoltare personala

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONS


PASTE KUSADASI 2012


CIRCUIT  KUSADASI, AUTOCAR  8 zile

 

PASTE Kusadasi-ISTANBUL  8 zile (13-20.04)

Colonia antica Efes, Casa Fecioarei Maria, Mormantul Sf. Ioan, Templul zeitei Artemis, Pamukkale, Colonia antica Milet

 

Plecare: 13.04.2012

 

Program:

ZIUA 1 - Vineri  ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Giurgiu-Ruse-Traversarea Bulgariei-Turcia. Cazare in zona Kesan-Canakkale.

 

ZIUA 2 (mic dejun). Traversarea Stramtorii Dardanele cu ferry boat-ul la Canakkale. Se viziteaza Colonia antica Troia. Deplasare la Kusadasi. Excursie (A) la Colonia Antica Efes si Templul Zeitei Artemis (una din cele 7 minuni ale  lumii antice). Seara participare la Slujba de Inviere la Casa Fecioarei Maria. Cina si cazare Kusadasi.

 

ZIUA 3  (mic dejun). Timp liber in Kusadasi. Cina si cazare Kusadasi.

 

ZIUA 4  (mic dejun). Timp liber sau optional vizita Mormantul Sf. Ioan si cetatea greceasca Milet. Cina si cazare Kusadasi.

 

ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber. Sugestii : plaja si baie in mare, croaziera pe mare sau excursie la Insula Samos (Grecia). Cina si cazare Kusadasi.

 

ZIUA 6 (mic dejun). Excursie (B) la Pamukkale-vizita terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Deplasare prin Podisul Anatoliei pe ruta: Dinar, Afyon, Kűtahya, Istanbul-tur by night (se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur). Cazare in Istanbul.

ZIUA 7 Marti (mic dejun). Deplasare pietonala pentru vizitare (3 ore) cu ghid local: Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul). Ora 13.30-croaziera (90 min) pe Bosfor. Shopping in Marele Bazar. Cazare in Istanbul.

 

ZIUA 8 - Vineri (mic dejun) Plecare din Istanbul, popas in Edirne (vizita-Moscheea Selimiye). Traver- sarea Bulgariei-Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

  

Tarif : 255 (include excursiile A si B din zilele 2 si 6 in valoare de 50 €) plus 35 (se achita obligatoriu la agentia din Romania)-pt.: ghid local (ziua 5), tur by night Istanbul si croaziera pe BOSFOR.

Excursiile din zilele 2 si 6 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 50 є (20+30) si  sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism turcesti locale

 Supliment single 120

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €.

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii + 2%).   

                                                                       

Conditii inscriere:

La inscriere se achita minim 150 €. 

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Grup minim 25 turisti.                                                              

 

Tariful include: 

  • servicii ghid roman;
  • 4 cazari cu demipensiune la hotel 3* in Kusadasi si 3 cazari (tranzit) cu mic dejun la hotel 2* (camere, pentru 2
  • persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari.

 

Tariful nu include:

  • - biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea.
  • - In Turcia se achita 5 €/persoana pentru ghidul turc escort.
  • - asigurarea medicala e obligatorie

 

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.