Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSPASTE toata GRECIA 2012

CIRCUIT  toata GRECIA  10 zile

 

Atena, Salonic, Meteora, Delfi, CAP SUNION, Muntele ATHOS,

PELOPONEZ: Nafplio, Epidauros, Micene, Canalul Corint, SPARTA, OLIMPIA

croaziera pe Marea Ionica, Insula CORFU

Bulgaria (SOFIA, Manastirea RILA, Veliko Trnovo)

Optional, in 4 zile (3, 4, 5 si 8), se poate face plaja si baie in mare.

 

 

Plecare: 13.04.2012

 

Program:

 

ZIUA 1 - vineri (ora 06.15), prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei(popas 30 min. in Veliko Trnovo,-vizita Manastirea Rila)- Kulata (Grecia). Cazare in Grecia (Sidirokastro).

 

ZIUA 2  (mic dejun). Deplasare la Ouranopolis croaziera la Muntele ATHOS. Plecare la Salonic. Se viziteaza Biserica Sf.  Dumitru (moastele). Tur de oras : Arcul lui Galerius, Rotonda, Bd Egnatia, Bd. Expozitiei,Turnul Alb (popas), Piata Aristotel, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare. Cazare in zona Platamonas.

 

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Monumentul LEONIDA de la Termopile - "Lupta dintre greci si persi" La DELFI se viziteaza cel mai important ORACOL al lumii antice (buricul Pamantului in ideea grecilor). Deplasare la Cap Sunion (posibilitate de plaja si baie in mare) unde se viziteaza Templul lui Poseidon. Cazare in Atena.

 

ZIUA 4 (mic dejun). Optional (85€-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 100€ - daca se achita in excursie), croaziera pe Marea Egee cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz  pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Altfel timp liber in Atena. Cazare in Atena.

 

ZIUA 5 (mic dejun). Tur Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia, etc. Dupa amiaza - timp liber in Atena. Sugesti: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi, plaja si baie in Marea Egee.  Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € - daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul - Acropole in lumini de noapte si cina in PLAKA - la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. Cazare in Atena.

 

ZIUA 6 (mic dejun). Oprire la Canalul Corint - lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Se viziteaza EPIDAUROS - teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Popas la Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). In MICENE (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza Cetatea antica MICENE si Mormantul lui AGAMEMNON (regele cetatii Micene), apoi vizita Sparta. Cazare in zona Olimpia-Pirgos.

 

ZIUA 7 (mic dejun). Se viziteaza Sanctuarul Olimpic din Olimpia. Traversarea Marii Ionice din Peloponez spre Grecia continentala. Cazare in zona Igoumenitsa-Corfu.

 

ZIUA 8 ((mic dejun). Vizita Palatul Achilion si timp liber in Kerkyra. La pranz plecare din Corfu.   Cazare in Kalambaka.

 

ZIUA 9 (mic dejun). In  Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza  Manastirea suspendata Marele Meteor apoi popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Vizita biserica Sf. Paraschiva - loc sfant pentru alinarea  durerilor. Popas in Statiunea Paralia Katerini. Cazare in Grecia (Sidirokastro).

 

ZIUA 10 duminica (mic dejun). Plecare din Grecia prin Bulgaria. In centrul Sofiei - vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

 

 

PRET  340+ 50 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru :

a) taxele de traversare a Marii Ionice(Igumenita-Corfu-Igumenita si Patras) ;

b) croaziera la Muntele Athos + excursiile la : Sofia, Manastirea Rila si Veliko Trnovo.

 

Supliment single 180 €.

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €.

 

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii + 2%).   

                                                                       

Conditii inscriere:

La inscriere se achita minim 150 €. 

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Grup minim 25 turisti.                                                              

 

Tariful include: 

  • servicii ghid roman si ghizi locali;
  • transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari
  • 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

 

Tariful nu include:

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. Acestea
  • asigurarea medicala e obligatorie

 

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc