Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
inchirieri microbuze, inchirieri autocare

Parteneri

Body Mind Spirit Magazine - Articole dezvoltare personala

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONS


PASTE ATENA 2012


CIRCUIT  ATENA, AUTOCAR  7 zile

 

SALONIC-METEORA-CAP SUNION - PARaLIA KATERINI - Perla Marii Egee, statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aur - BULGARIA ( SOFIA,  Manastirea RILA, Veliko Trnovo)

 

Plecare: 11.04.2012

 

Program:

ZIUA 1 - Miercuri (ora 06.15)-prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe ruta Giurgiu-traversarea Bulgariei (popas 30 min in Veliko Trnovo, vizita Manastirea Rila)-Kulata (Grecia). Cazare in Paralia Katerini.

 

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Kalambaka (renumita pentru manastirile suspendate) unde se viziteaza Manastirea Marele Meteor si popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare spre Atena. Cazare in Atena.

 

ZIUA 3  (mic dejun). Turul orasului Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Excursie la Cap Sunion, unde se viziteaza Templul lui Poseidon. timp liber in Atena. Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul-Acropole in lumini de noapte si cina in PLAKA-la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. Cazare in Atena.

 

ZIUA 4  (mic dejun). Timp liber. Ora 12 plecare din Atena. Oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile-"Lupta dintre greci si persi". Popas la Sf. Paraschiva-loc sfant pentru alinarea durerilor. Seara participare la slujba de Inviere la biserica din statiune. Cazare in Paralia Katerini.

 

ZIUA 5 (mic dejun). Excursie de ½ zi la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionisos). Timp liber in Paralia Katerini. Timp liber in Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 6 (mic dejun). Plecare la Salonic.  Vizita Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru) si tur de oras pe traseul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre  Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Ora 15 plecare din Salonic. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 7 Marti (mic dejun). Plecare din Paralia Katerini. In Sofia-vizita Catedrala Alexander Nevsky si centrul. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

 

Tarif : 205 EURO + 70 Euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru excursiile (fara biletele de intrare) Muntele Olimp(Litohoro, Manastirea Dionysos), tur oras Salonic,Cap Sunion, Sofia, Manastirea Rila si Veliko Trnovo

Supliment single 130 €.

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €.

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii + 2%).   

                                                                       

Conditii inscriere:

La inscriere se achita minim 100 €. 

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Grup minim 25 turisti.                                                              

 

Tariful include: 

  • servicii ghid roman;
  • 6 cazari cu mic dejun bufet la hotel 3*.
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari.

 

Tariful nu include:

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pt. acestea
  • asigurarea medicala e obligatorie

 

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.