Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONS

Veti fi asteptati la aeroport si transferat catre centrul spiritual si cultural al insulei - Ubud. Numele in balineza inseamna Tamaduire iar familiile regale au venit aici din vechi timpuri pentru a gasi liniste si vindecare. Pe langa energia binefacatoare, Ubud este centrul cultural al insulei, fiecare casa reprezentand arhitectura unica balineza, fiecare casa avandu-si templul propriu si fiecare sat ce compune zona Ubudului reprezentand o arta: pictura, sculptura in lemn sau roci vulcanice, crearea bijuteriilor din argint sau aur.

Cazare Villa Sonia Ubud 18.11 - 23.11.2019

18.11- Transfer Ubud

19.11 - Bali Swing - Faimoasele leagane din padurile tropicale cu palmieri si cuiburi. Dupa leagane, vom merge pe faimoasele terase de orez Tegalallang si vom degusta cea mai scumpa cafea din lume, facuta din excrementele unui animalut simpatic Luwack, si alte tipuri de cafea precum cafea cu vanilie, cocos sau ginseng. Toate acestea direct pe o plantatie de cafea. Vom vizita templele: Gunung Kawi si Tirta Empul.

20.11 - Astazi vom avea o zi de adventure. Vom vizita cele mai frumoase cascade din Bali.

In drum spre cascade, vom opri la tempul de apa Ulan Danu si faimoasele porti balineze.

Drumul spre cascada, dureaza aproximativ 2h jumate cu masina, 30 minute cu scuterul si 2h mers prin jungla. Insa efortul este rasplatit cu fiecare secunda parcursa.

21.11 -Zi Libera. Optional: Elephant Safari. Rafting. Night Safari. Ateliere de gatit. Trekking pe vulcanul Batur.  Ceremonie de Purificare cu un preot hindus balinez.

22.11 - Mystical Temples Tour. Nu poti ajunge in Bali fara a multumi zeilor pentru ca te afli pe insula lor. Bali a fost denumita Insula Zeilor sau Paradisul pe Pamant. Multi dintre cei care ajung aici au inteles de ce. Insula are peste 100.000 de temple, fiecare casa avandu-si propriul temple. Ne vom incepe calatoria cu templul de purificare, renumit pentru izvoarele tamaduitoare. Aici vom putea aduce ofrande si putem intra in cele 12 izvoare pentru purificare. Calatoria continua spre nordul insulei si vom ajunge la Templul Mama sau Besakih Temple.

23.11 - Astazi ne mutam la mare. Seminyak este una dintre cele mai vibrante zone de pe insula. Zeci de terase pe plaja, restaurante si cluburi, fac  din Seminyak zona cea mai dorita pentru tineri dar si pentru surferi, fiind un loc excellent pentru surf.

Cazare Amerta Seminyak 23.11 - 27.11.2019

24.11 -Zi libera pentru plaja.

25.11 - Optional Excursie Nusa Penida Island

26.11- Vizita Hidden Beach Gems of Bali / Dupa amiaza vom merge la cel mai frumos templu din Bali - Uluwatu Temple. Aici vom participa la ceremonia focului, pe culmile inalte ale templului, fiind martori la un alt apus minunat in Bali.

Ceremonia focului este de fapt un dans care are ca radacini ritualuri magice de exorcizare iar locuitorii insulei considera ca cei care participa la acest ritual vor fi protejati de energiile negative.

Seara vom merge in Jimbaran Bay, cea mai cunoscuta si frumoasa zona pentru cina pe plaja. Fructe de mare si peste proaspat, lumini pe plaja si valurile oceanului, alcatuiesc cadrul perfect pentru o cina romantica.

27.11- Transfer aeroport

Tariful include:

Bilet avion

Transfer aeroport - hotel - aeroport

9 nopti cazare cu mic dejun:

5 Nopti Villa Sonia Ubud

4 Nopti Amerta Seminyak

 

4 zile excursii catre cele mai frumoase locuri din Bali

Ghid local

Asistenta pe toata perioada calatoriei

Tariful nu include:

Taxe aeroport 291 Euro

Supliment Demipensiune

Asigurare de calatorie medicala si storno

Intrari la obiective turistice

Alte cheltuieli personale