Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSCircuit Italia-TOSCANA

TOSCANA-GRATIS : Croaziera pe Dunare la Belgrad

Tarif special  : 425 euro

GRATIS : Croaziera pe Dunare la Belgrad

Plecare: 03.08.2019

 

Ziua I : BUCURESTI - BELGRAD

Plecare din Bucuresti spre Budapesta la ora 6.00 cu sosire in cursul serii. Dupa formalitatile de cazare la hotel 3***, vom participa la o croaziera pe Dunare si Sava.

Ziua II.  BELGRAD  - VENETIA

Mic dejun. Plecare spre Zagreb unde vom face pauza de masa in Piata Tomislav din centrul orasului. Continuarea drumului spre Italia. Cazare in zona Venetia  la hotel 3***.

Ziua III. VENETIA - BOLOGNA - FLORENTA

Mic dejun. Transfer la Tronchetto in Venetia continentala. Deplasare cu  'vaporetto' in zona lagunara, unde vom vedea Piata si Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor si Podul Rialto. Timp liber pentru  cumparaturi ( 2 ore ).Vom continua drumul spre Florenta cu un popas in Bologna, unde vom vedea cea mai veche universitate din Europa si centrul istoric. Spre seara vom ajunge la Montecatini Terme, statiune turistica in zona Florenta. Cazare la hotel 3***.

Ziua IV. FLORENTA

Mic dejun. Tur pietonal cu ghid local de limba romana in Florenta unde vom vedea Biserica Santa Croce, locul de odihna vesnica pentru Galileo, Michelangelo, Machiavelli si alte 270 mari personalitati florentine, Domul ( cel mai mare din lume ), Campanila, Piata Signoriei, Ponte Vecchio, Palatul Pitti si multe altele.  Cazare la acelasi hotel.

Ziua V. FLORENTA - PISA - SIENNA - SAN GIMINIANO - CHIANTI

Mic dejun.   Timp liber pentru vizite individuale in Florenta sau ( optional ) deplasare la Pisa unde vom vizita Curtea Miracolelor : Turnul Inclinat, Catedrala si Baptisterul, aflata in patrimoniul cultural Unesco  Vom vizita apoi Sienna unde vom vedea piata Il Campo unde se tine anual un concurs hipic cu adanci radacini medievale. Continuam cu alta cetate medievala, San Giminiano, celebra pentru turnurile sale. Timp liber pentru cumparaturi in Castellina in Chianti, la Bottega del vino Gallo Nero, cea mai renumita cooperativa producatoare de  ulei de masline si cunoscutele vinuri de Chianti. Cazare la acelasi hotel.

Ziua VI. FLORENTA - CINQUE TERRE

Mic dejun.  Timp liber pentru vizite individuale in Florenta sau ( optional ) transfer in regiunea La Spezia, de unde vom lua trenul spre cele 5 sate agatate de stancile Rivierei Ligurice, zona aflata pe lista Patrimoniului Mondial Unesco.  Timp liber pentru plaja la marea Ligurica. Cazare la acelasi hotel

Ziua VII: FLORENTA - VERONA - LAGO DI GARDA- PADOVA

Mic dejun. Deplasare la Verona unde vom vizita Domul, Arena, al 3-lea amfiteatru antic din lume si Casa nemuritoarei Julieta. Dupa amiaza, vom face o excursie pe malurile lacului Garda, considerat cel mai frumos lacalpin din Europa.  Cazare la hotel 4****  in  Padova.sau similar.

Ziua VIII: PADOVA  - POSTOJNA - BELGRAD

Mic dejun. . Plecare spre Belgrad cu popas la Postojna unde putem vizita (optional ) una din cele mai mari si frumoase pesteri din Europa. Cazare hotel 3*** .  Optional : cina festiva sarbeasca : 25 euro/persoana

Ziua IX: BELGRAD - BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre Romania cu sosire in Bucuresti in cursul serii, functie de trafic si formalitati vamale.

 

Tarif special  : 425 euro

Tariful este valabil pentru un numar de minim 40 turisti. Pentru un grup de 30-39 turisti  se achita suplimentar 100 lei

 

 

TARIFUL INCLUDE: TARIFUL NU INCLUDE:
- 8 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3***

- Transport cu autocar  licentiat pentru curse internationale;

- Insotitor de grup pe timpul deplasarii;

- Croaziera pe Dunare la Belgrad in valoare de 20 euro

- Taxele de intrare la obiectivele turistice

- Vaporetto in Venetia : 15 euro

- Taxe de intrare in Venetia si Florenta : 10 euro/oras

- Taxele locale care se  platesc direct la hoteluri

- Ghizii locali : 5 euro/pers/tur (obligatoriu)

- Turul Toscanei (ziua V) : 30 euro , minim 30 persoane

- Excursie la Cinque Terre (ziua VI) : 25 euro, minim 30 persoane

- Bilet de tren la Cinque Terre

- Optiune hotel 4**** in Montecatini : 15 euro/persoana