Home    www.interad.ro
inchirieri microbuze, inchirieri autocare
turism

TAKE THE BEST BUSINESS SOLUTIONSCAZARE ROMANIA

Romania are un mare potential turistic datorita formelor variate de relief si peisajului minunat.

Serviciile de cazare, in ultimii ani s-au imbunatatit, prin aparitia multor unitati de cazare si renovarea celor existente.

Daca doriti sa va petreceti vacantele sau sunteti doar in trecere, noi va oferim posibilitatea de a beneficia de servicii de cazare la tarife atractive in hoteluri si pensiuni de 2*, 3*, 4* si 5*.

Agentia noastra va ofera posibilitatea de a beneficia de servicii de cazare in orice oras din Romania.


In situatia in care cumparati de la agentia noastra pachetele de cazare, beneficiati de reduceri la inchirierea masinilor ( autocare, microbuze, van-uri, autoturisme ) cu sofer.

Astfel, va oferim si posibilitatea de a inchiria mijloace de transport, in functie de numarul de persoane, pentru transfer catre si de la hotel sau sa aveti o masina la dispozitie pe intreaga perioada a concediului si a sederii in Romania.

Pentru sezonul estival v-am pregatit sejururi pe litoralul romanesc la tarife competitive in functie de bugetul fiecaruia.

Muntele este o gazda primitoare in orice anotimp si potrivita pentru oricine indiferent de varsta.
In oferta noastra pentru statiunile balneare am inclus numai locatii care prezinta garantia unor servicii de calitate.

Daca nu v-ati hotarat unde sa va petreceti timpul liber, atunci va sugeram sa optati pentru unul din circuitele in Romania organizate de agentia noastra.

ROMANIA - RAIUL PAMANTULUI

Te invitam sa te bucuri de frumusetile extraordinare pe care le intalnesti pe teritoriul minunatei noastre tari.

Romania este unica datorita faptului ca acest pamant a fost binecuvantat cu toate formele de relief si cu o spiritualitate inegalabila in Lume.

Capitala tarii - Orasul Bucuresti -"Micul Paris", te asteapta sa il vizitezi. Centrul vechi al Bucurestiului te intampina cu farmecul de alta data si vestita Casa a Poporului construita de Nicolae Ceausescu te impresioneaza cu dimensiunile sale.

In Romania descoperi briza Marii Negre, susurul izvoarelor de munte din Carpati, farmecul satelor traditionale romanesti si linistea interioara pe care o regasesti in manastiri si la centrele energetice.

De la Cazane si pana in Rezervatia naturala Delta Dunarii, batranul fluviu te invita sa-i admiri flora si fauna deosebita iar pe malurile lui poti savura mancarurile cu specific pescaresc.

Iti propunem sa descoperi istoria poporului roman vizitand cetatile de la Adamclisi, Rasnov, Prejmer, Sighisoara, Birtan, Alba Iulia, Sarmizegetusa Regia, Costesti, Blidaru, Poenari, Fagaras, Targoviste, Castelul Peles si Bran, Castelul Corvinilor din Hunedoara, Curtea Domneasca din Bucuresti.

Informatii despre cultura noastra si radacinile crestinismului le deslusesti pasind pragul manastirilor - adevarate capodopere arhitecturale si artistice. Trebuie sa vezi Manastirea Putna, Sucevita, Moldovita, Humor, Voronet, Varatec, Secu, Sihastria, Neamt, Agapia, Barsana, Sambata, Bistrita, Cozia, Polovragi, Cimitirul Vesel de la Sapanta, Pestera Sfantului Andrei - Ocrotitorul Romaniei. La Targu Jiu te asteapta sa le admiri: Coloana Infinitului, Poarta Sarutui si Masa Tacerii creatii ale marelui sculptor Constantin Brancusi.

Indemanarea mesterilor populari romani o regasesti in obiectele de artizanat pe care le poti admira si achizitiona: vase din lut, oua incondeiate, costume traditionale, icoane, obiecte din lemn.

Frumusetea unica a monumentelor naturii te fascineaza si te invita sa le admiri: Babele si Sfinxul din Bucegi, Pietrele Doamnei din Masivul Rarau, Ceahlaul,  Pestera Ialomicioarei, Pestera si Cheile Dambovicioarei, Pestera Muierilor, Pestera Polovragi - "Pestera lui Zalmoxis", Pestera Ursilor, Cheile Rasnoavei, Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Lacul Sfanta Ana, Balea Lac, Lacul Techirghiol.

Puterile miraculoase ale apelor termale si izoarelor minerale te pot vindeca la Baile Herculane, Baile Felix, Calimanesti - Caciulata, Olanesti, Vatra Dornei, iar celebrele impachetari cu namol de la Techirgiol, Eforie Nord si Eforie Sud te intineresc.

Dar, pentru a intelege ce inseamna Romania, trebuie sa vii sa contempli rasaritul soarelui din mare si zborul lin al soimilor peste varfurile muntilor, sa te bucuri de primirea calduroasa a oamenilor. Atunci, tu calatorule te vei indragosti pentru totdeauna de aceasta tara, vei simtii vibratia acestui tinut si o sa realizezi ca de fapt ai descoperit "Raiul Pamantului".

Drepturi autor rezervate - D.P. -  S.C. Interad S.R.L.

I. Excursii si tabere lacentrele energetice din Romania in 2013.

II. Circuitele turistice in Romania organizate la cerere ( altele decat cele cu data de plecare fixa, mentionate mai sus ), au urmatoarele servicii incluse in tarif:

  • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza - pentru turistii straini;
  • transport cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: autoturisme, van-uri, microbuze si autocare;
  • cazarea;
  • TVA.

In tarif nu sunt incluse taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice si masa.

Va oferim si serviciul de transport de la si catre aeroport/ gara.

La cerere se pot vizita si alte obiective turistice sau traseul poate fi extins pe mai multe zile in functie de solicitarea dumneavoastra. In acest caz, va rugam sa ne comunicati modificarile propuse pentru a va transmite care sunt costurile suplimentare, conform comenzii dumneavoastra.

 OFERTA SPECIALA TRANSPORT

In perioada 01 ianuarie 2013 - 31 martie 2013 agentia noastra va ofera, la tarife promotionale, servicii de transport cu sofer:

Transfer Bucuresti - Sinaia sau Sinaia - Bucuresti:

110 euro / sens / autoturism pentru 1 - 3 persoane;

130 euro / sens / van pentru 4 -7 persoane;

170 euro / sens / microbuz pentru 8 - 16 persoane.